Здравейте колеги напоследък имах проблем с влизането във форума,може би заради обновяването на сайта.Преди 10 дни в София ми се скъса демпферната шаиба което в последствие се оказа голям проблем с намирането на тази част точно за моят двигател а и след намирането цената се оказа 800лв.Та след едноседмично търсене си купих настаро за 200лв. но пак от София и цялото опражнение ми излезе 510лв.Исках да споделя това с вас за да може всеки който като мен не е чувал преди това за демпферни шаиби да прегледа своята защото ако ви се случи както намен на 150клм. от вкъши набутването за пътна помощ е голямо.Нека ако някой е имал подобни премеждия или има някъкви въпроси да пише
Известие
Collapse
No announcement yet.
демпферна шаиба
Collapse
X
-
демфер
КОлеги , миналата година Юни месец трагнах за Пловдив , и на Вакарел скасах Демферна шаиба ...
цената беше 700 лева + 1 месец доставка от Италия , после купих една 164ка на части и веднага ми потърсиха Шаибата , дадох я на цена от 250 лева ! Мился че от Гърция са по 350 лева , но незнам колко са качествени ! моята шаиба я купих от Александър Ауто и се купува по номера на рамата ! тоест точно за вашият автомобил !Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеКОлеги , миналата година Юни месец трагнах за Пловдив , и на Вакарел скасах Демферна шаиба ...
цената беше 700 лева + 1 месец доставка от Италия , после купих една 164ка на части и веднага ми потърсиха Шаибата , дадох я на цена от 250 лева ! Мился че от Гърция са по 350 лева , но незнам колко са качествени ! моята шаиба я купих от Александър Ауто и се купува по номера на рамата ! тоест точно за вашият автомобил !
За 500лв глава комплектована с клапани барабар с дюзатаАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
амм
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение600лв е шайба,опаковка ''VM''
За 500лв глава комплектована с клапани барабар с дюзата
сетих се да те питам теб , кво стана с сондата за резервоара ?Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
Comment